КАВОВІ СЕКРЕТИ ВІД БАРИСТА: ПРО ПСИХОЛОГІЮ ВІДВІДУВАЧІВ КАВ’ЯРНІ

Щоб ви не купили сьогодні – солодкі газувані напої, чай або каву, що бадьорить, їх вам подадуть у зручному паперовому стаканчику. Цей геніальний винахід з’явився в далекому 1907 року, але його використовують і сьогодні, у XXI столітті. Єдине, чого не було у паперових стаканчиків 100 років тому – кришки. Вона з’явилася пізніше і одразу стали стандартним аксесуаром.
Папірний посуд був задуманий заради однієї переваги, але на практиці їх виявилося значно більше.
Плюси паперового посуду:

  • захищає від хвороб, що передаються побутовим шляхом,
  • виготовлений з екологічно чистих та безпечних матеріалів,
  • підходить для будь-яких напоїв, незалежно від їх температури,
  • розкладається за 6 місяців і не забруднює довкілля.

Одноразовий посуд використовують у кафе, кав’ярнях, вендингових автоматах та точках з продажу фастфуду. Паперові аналоги чашок роблять із картону, кришки для паперових стаканів – з пластику.

Як вибрати кришки для одноразових стаканів? Огляд розмірів

Сучасні виробники випускають кришки для одноразових стаканів у 20 розмірах. Розмір залежить від обсягу посуду:

  • Стакани 160-200 мл – застосовуються для продажу кави-еспресо та презентації нових напоїв. До них підходять кришки діаметром 69-72 мм.
  • 200-260мл. стакани з 75-79 мм. кришками призначені для гарячого та холодного чаю, квасу, кави, мінеральної води, солодких газованих напоїв. Основні споживачі – це кафе, кав’ярні, автомати з продажу газованої води, чаю та кави.
  • 250-350 мл стакан з 80-85 мм кришками – найбільш популярний та затребуваний формат. Він використовується для продажу латте, квасу, чаю, газованої води. Таку тару закуповують для вендингових автоматів, кав’ярень, кафе, підприємств громадського харчування та точок продажу фастфуду.
  • Для 350-700 мл ємностей потрібні 88-95 мм кришки. Це найкращий посуд для продажу великих порцій чаю, газованих напоїв (Coca-Cola, Pepsi) та молочних коктейлів. Його можна побачити на столах у вуличному кафе, Макдональдсі та інших ресторанах швидкого харчування.

Купити кришки для паперових стаканів та обійти конкурентів

Кришки для паперових стаканів не дають напою розплескатися, зберігають його температуру та захищають від попадання пилу. Клієнт, який хоч раз обпікся розлитою кавою, вибере кавовий стакан з кришкою, а не без неї. Кришка – це лише маленька деталь, але на таких дрібницях і будується успішний бізнес.

Поділитися з друзями:

Вам також буде цікаво

КАВОВІ КРИШКИ ТА БЕЗПЕКА

Роль одноразового посуду у сучасному житті важко переоцінити. Ми з нею стикаємося повсякденно і навіть не помічаємо, наскільки змінився матеріал, структура та форма аксесуарів одноразового використання.

Детальніше
БЕЗПЕКА ТА ГІГІЄНА ПЛАСТИКОВИХ КРИШОК ДЛЯ СТАКАНЧИКІВ

Які є види пластикових кришок для паперових стаканчиків, чим вони відрізняються, чи безпечні при використанні. Як вибрати оптимальний варіант та зберігати виріб. Опис різних діаметрів, розмірів. Поради щодо експлуатації.

Детальніше
ІННОВАЦІЙНИЙ ДИЗАЙН КРИШОК ДЛЯ КАВОВИХ СТАКАНЧИКІВ

Є у пластикових кришечках те, що приваблює не лише покупців, а й представників бізнесу. Вони стають простим та ефективним інструментом реклами, просування бренду.

Детальніше
БРЕНДУВАННЯ КАВ’ЯРЕНЬ – ЗАПОРУКА УСПІШНОГО БІЗНЕСУ

Щоб виділитися серед безлічі конкурентів, потрібен фірмовий стиль і відомий бренд.

Детальніше
ВИДИ ТРУБОЧОК ДЛЯ КОКТЕЙЛІВ ТА НАПОЇВ

А ви знаєте, коли застосовуються прямі тонкі трубочки для коктейлів, а в яких випадках найкращий варіант – це вигнуті соломинки з коліном?

Детальніше
ЕВОЛЮЦІЯ ПЛАСТИКОВИХ КРИШОК ДЛЯ КАВИ

Кожна людина, яка хоч раз купувала напій на виніс, змогла оцінити користь такого аксесуара, як кришка для одноразового стаканчика.

Детальніше

Бажаєте придбати бумажні стакани до пластикових кришок?