БРЕНДУВАННЯ КАВ’ЯРЕНЬ – ЗАПОРУКА УСПІШНОГО БІЗНЕСУ

Продаж кави – рентабельний та сучасний бізнес. Він приваблює швидкою окупністю, низькими вимогами до інвестицій і широкими можливостями для зростання. Якщо все робити правильно, точка виїзної торгівлі легко перетворюється на цілу мережу кав’ярень. Успіх цього бізнесу залежить від 3 умов: якості кави, рівня сервісу та впізнаваності бренду. Перші дві умови досить складні, з третьою легко справляються брендовані кришки для одноразових стаканів.

Серед потенційних клієнтів є багато кавоманів. Вони оберуть ваш заклад тільки в тому випадку, якщо кава дійсно смачна. Продавати один напій усім клієнтам не вдасться. Вам потрібно розділити аудиторію на сегменти та кожній групі пропонувати свій продукт. Таксист, який працює в нічну зміну, оцінить подвійне еспресо. Мамі з дитиною краще запропонувати напій із десертом. Чим більше у вас груп, тим ширшим має бути асортимент.

Не забувайте про якісний сервіс

Щоб залучити клієнта, потрібен якісний сервіс. Чергової посмішки та побажання хорошого дня вже недостатньо – ваш персонал повинен відчувати клієнта та пропонувати йому потрібний продукт. Так ви сформуєте лояльну аудиторію і напрацюєте постійних клієнтів.

Брендовані кришки для кавових стаканів – основа фірмового стилю

Сьогодні каву пропонують на кожному кроці: у кафе, на вулиці, у торговому центрі та навіть на автомобільній заправці. Щоб виділитися серед безлічі конкурентів, потрібен фірмовий стиль і відомий бренд.

Витрачатись на купівлю реклами дуже дорого – набагато дешевше та ефективніше брендувати власний посуд. Стакани та кришки вам все одно потрібні: вклавши трохи більше коштів, можна відразу купити кришки для кавових стаканів з логотипом.

Кому потрібна така продукція:

  • кафе,
  • кав’ярням,
  • мережам АЗС,
  • торгівельним центрам

Переваги кришок з лого:

  • підвищують впізнаваність вашого закладу,
  • виділяють серед численних конкурентів,
  • допомагають залучати постійних клієнтів,
  • висока швидкість виготовлення,

На розробку рекламної компанії можуть піти місяці. На виготовлення брендованих кришок для кавових стаканів знадобиться лише 18 днів.

Українські кав’ярні довіряють брендування кришок та склянок УкрТопПласт

Ми пропонуємо продукцію власного виробництва. Її якість вже оцінили FreshLine, Lviv Croissants, Ukrnafta, Amic, 23/7 Удобний маркет та Арома кава. Наша компанія працює з харчовим пластиком, що відповідає міжнародним стандартам якості. Наші спеціалісти створили кришки з унікальним дизайном: вони надійно кріпляться на склянці та захищають ваших клієнтів від розлитого напою.

Ми пропонуємо різні варіанти оформлення, десятки відтінків та стислий термін виготовлення готової продукції. Актуальні ціни – тут. Щоб зробити замовлення, скористайтесь формою зворотного дзвінка вгорі сторінки.

Поділитися з друзями:

Вам також буде цікаво

ВИДИ ПЛАСТИКОВИХ КРИШОК ДЛЯ КАВИ

Висока швидкість життя диктує свої умови. І все більше аксесуарів, повсякденних дрібниць, пропонуються виробниками з урахуванням життя «у русі».

Детальніше
ІННОВАЦІЙНИЙ ДИЗАЙН КРИШОК ДЛЯ КАВОВИХ СТАКАНЧИКІВ

Є у пластикових кришечках те, що приваблює не лише покупців, а й представників бізнесу. Вони стають простим та ефективним інструментом реклами, просування бренду.

Детальніше
БЕЗПЕКА ТА ГІГІЄНА ПЛАСТИКОВИХ КРИШОК ДЛЯ СТАКАНЧИКІВ

Які є види пластикових кришок для паперових стаканчиків, чим вони відрізняються, чи безпечні при використанні. Як вибрати оптимальний варіант та зберігати виріб. Опис різних діаметрів, розмірів. Поради щодо експлуатації.

Детальніше
ТРУБОЧКИ ДЛЯ КАВ’ЯРНІ – НЕВЕЛИКА ДЕТАЛЬ ВЕЛИКОГО БІЗНЕСУ

Як виділитись серед конкурентів? У цьому вам допоможуть одноразові трубочки для напоїв.

Детальніше
ЯК ВИБРАТИ ПРАВИЛЬНУ КАВОВУ КРИШКУ ДЛЯ ВАШОГО БІЗНЕСУ

Якщо ви вирішили розвиватись у гастрономічній сфері, ви повинні розуміти, що важлива абсолютно кожна деталь.

Детальніше
ВИДИ ТРУБОЧОК ДЛЯ КОКТЕЙЛІВ ТА НАПОЇВ

А ви знаєте, коли застосовуються прямі тонкі трубочки для коктейлів, а в яких випадках найкращий варіант – це вигнуті соломинки з коліном?

Детальніше

Бажаєте придбати бумажні стакани до пластикових кришок?