ТРУБОЧКИ ДЛЯ КАВ’ЯРНІ – НЕВЕЛИКА ДЕТАЛЬ ВЕЛИКОГО БІЗНЕСУ

Сьогодні кав’ярні можна зустріти щокроку: біля станції метро, супермаркету, школи чи інституту. Кожна пропонує схожі продукти, але при цьому відчайдушно бореться за свого клієнта.

Як виділитись серед конкурентів? У цьому вам допоможуть трубочки одноразові для напоїв. Вони відрізняються за розміром, діаметром та призначенням:

  • мартинка (4,8 мм) – пряма соломинка довжиною 12,5 см. Подається з алкогольним коктейлем або слабоалкогольним напоєм. Коротка довжина ідеально поєднується з низьким келихом для мартіні.
  • фреш (6,8 мм) – соломинка більшого діаметру довжиною 21 см. Потрібна для напоїв із густою консистенцією. Наприклад, молочний коктейль або кава латте.
  • гофра (4,8 мм) – довга пластикова трубочка з гофрованим вигином у верхній третині. Подається з напоєм, налитим у високу склянку. Завдяки згину легко змінює свій кут нахилу.
  • мохіто (3 мм) – довга та вузька соломинка для прохолодних напоїв. Подається з охолодженим чаєм чи мохіто, часто прикрашається шматочками фруктів

Індивідуальне пакування – безкоштовна реклама вашого бренду

Одноразові трубочки для напоїв відповідають міжнародному стандарту якості ISO 18188:2016 і мають величезне значення. Коли британська мережа McDonald’s відмовилася від них, на неї посипався шквал невдоволення. А створена клієнтами електронна петиція з вимогою повернути соломинки набрала 51 тисячу підписів.

Сьогодні можна купити трубочки для кави білого, чорного, рожевого, жовтого, зеленого, червоного, бірюзового, фіолетового, синього та оранжевого кольору. Така багата палітра дозволяє підібрати відтінок, який підходить вашій кав’ярні найбільше. Щоб ваш бренд став більш відомим, трубочці потрібна індивідуальна упаковка:

  • Целофан – недорога упаковка із прозорого пластику. На ній красивою виглядають яскраві та великі логотипи.
  • Папір – універсальний матеріал. Використовується для нанесення логотипів будь-яких кольорів та розмірів.
  • Крафт-папір – сучасна солідна упаковка. Її можна сміливо порекомендувати мережі кафе та кав’ярням із особливим стилем.

Боротьба за клієнта – важлива кожна деталь

Трубочки для кави користуються постійним попитом і залучають потенційних клієнтів. Вони дозволяють підвищити якість сервісу, а отже – і кількість відвідувачів. Ми пропонуємо великий асортимент трубочок для напоїв. Їхня якість відповідає міжнародному стандарту ISO 18188:2016. Вибрати найкращий варіант для свого бізнесу ви зможете на цій сторінці.

Поділитися з друзями:

Вам також буде цікаво

ВИДИ ПЛАСТИКОВИХ КРИШОК ДЛЯ КАВИ

Висока швидкість життя диктує свої умови. І все більше аксесуарів, повсякденних дрібниць, пропонуються виробниками з урахуванням життя «у русі».

Детальніше
ЯК ВІДКРИТИ КАВ’ЯРНЮ

У цій статті ми розповімо, як відкрити кав'ярню, скільки часу займуть бюрократичні процеси, з чого почати і скільки заробляє кав'ярня.

Детальніше
КАВОВІ КРИШКИ ТА БЕЗПЕКА

Роль одноразового посуду у сучасному житті важко переоцінити. Ми з нею стикаємося повсякденно і навіть не помічаємо, наскільки змінився матеріал, структура та форма аксесуарів одноразового використання.

Детальніше
БЕЗПЕКА ТА ГІГІЄНА ПЛАСТИКОВИХ КРИШОК ДЛЯ СТАКАНЧИКІВ

Які є види пластикових кришок для паперових стаканчиків, чим вони відрізняються, чи безпечні при використанні. Як вибрати оптимальний варіант та зберігати виріб. Опис різних діаметрів, розмірів. Поради щодо експлуатації.

Детальніше
ВИДИ ТРУБОЧОК ДЛЯ КОКТЕЙЛІВ ТА НАПОЇВ

А ви знаєте, коли застосовуються прямі тонкі трубочки для коктейлів, а в яких випадках найкращий варіант – це вигнуті соломинки з коліном?

Детальніше
ЕВОЛЮЦІЯ ПЛАСТИКОВИХ КРИШОК ДЛЯ КАВИ

Кожна людина, яка хоч раз купувала напій на виніс, змогла оцінити користь такого аксесуара, як кришка для одноразового стаканчика.

Детальніше

Бажаєте придбати бумажні стакани до пластикових кришок?